Laddstolpar Stockholm

RING OSS - 08-465 026 36

Elektriker

En elektriker som bär skyddshandskar kontroller ett vägguttag.

Som elektriker vänder vi oss till både företag och privatkunder. Behöver ni installera laddstolpar i Stockholm till bilpoolen i kvarteret eller i ert företagsgarage så kan vi hjälpa er. Vi erbjuder även installation av vitvaror, datorer och wifi, renoveringar, kameraövervakning, belysningslösningar och mycket mer. Vill ni göra en elutredning kan ni också vända er till oss, vi ser till att ni får värdefull information om hur elledningarna i er fastighet fungerar och/eller om de behöver dras om. Kanske märker vi att det behövs ett nytt proppskåp eller nya strömbrytare.

Mångsidig elfirma i Stockholm

Elektriker bidrar till en hållbar samhällsutveckling och vi är enormt stolta över vårt jobb. Vad vore samhället utan el? Att vi kan bidra till en mer hållbar framtid genom att installera laddstolpar i Stockholm känns fantastiskt, men det är inte allt. Vi erbjuder många olika eltjänster i Stockholm och ställer upp som problemläsare när det är något som inte fungerar med er elförsörjning, om propparna ständigt går, eller när det är dags för en utredning av elen i fastigheten. Det kan mycket väl vara så att elledningarna är trasiga och behöver bytas ut, eller behöver dras om.

ROT-avdrag

ROT-avdraget har funnits sedan 1993 för att stimulera byggbranschen i Sverige. ROT står för Reparation, Ombyggnad och Tillbyggnad. När ni anlitar oss för att genomföra renoveringar kan ni få skatteavdrag för en del av arbetskostnaden. Vi drar av för ROT-avdrag direkt på fakturan så att det blir så smidigt som möjligt för er som kund. Läs mer om vad som gäller för ROT-avdrag här.

Kontakta oss om ni vill installera laddstolpar i Stockholm eller har behov av någon annan typ av elarbeten. Vi kan det mesta inom el!

MPS EL AB


Oxenstiernas Alle 23
174 64 Sundbyberg

08-465 026 36

[javascript protected email address]

559215-8256


Laddstolpar

Elektriker


logo-image

Om Oss

Pålitliga elinstallationer av bland annat laddstolpar i Stockholm. Alltid med kunden i fokus.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

MPS EL AB

Org nr: 559215-8256
Oxenstiernas Alle 23
174 64 Sundbyberg
Tel: 08-465 026 36

Hitta hit