Laddstolpar Stockholm

RING OSS - 08-465 026 36

Laddstolpar

Elbil på laddning vid en laddstolpe i gatumiljö.

För att hålla klimatförändringarna på en låg nivå krävs att vi minskar våra utsläpp. Här kan en omställning från fossildrivna bilar till elbilar spela en viktig roll. Lyckligtvis blir elbilar alltmer populära! Laddstolpar i Stockholm är en del av framtidens infrastruktur. Vi drar vårt strå till stacken genom att installera laddstolpar i Stockholm hos företag, bostadsrättföreningar och villor. Laddstolpar ska alltid installeras av behörig elektriker.

Laddstolpar i Stockholm

Det är viktigt att det byggs fler laddstolpar i Stockholm för att garantera att det ökande antalet elbilar har en säker elförsörjning. Det går att ladda elbilar i vanliga eluttag men det är inte att rekommendera. Att ladda en elbil i ett vanligt uttag tar väldigt lång tid och kan också innebära en säkerhetsrisk. Ett vanligt överbelastat eluttag kan börja brinna, det gör inte laddstolpar eller laddboxar. Laddstolpar/laddboxar är det säkraste och snabbaste sättet att ladda sin elbil på. Vi erbjuder installation av laddstolpar i Stockholm på det sätt som passar dig bäst, vi kan installera på en garagevägg, inne i garaget eller vid en parkeringsplats utomhus.

Så går det till att installera laddstolpar i Stockholm

  • Vi kommer ut och inspekterar platsen där du vill installera laddstolpen/laddboxen.
  • Vi ser till så att du har rätt säkringar och att elsystemet på platsen fungerar på ett bra sätt.
  • Vi monterar och installerar laddstolpen åt er.
  • Sedan är det bara att börja använda din nya laddstolpe!
  • Vi ger även service på våra laddstolpar i Stockholm när ni behöver det.

Ta kontakt med oss när ni önskar installation och montering av laddstolpar i Stockholm!

Skattereduktion för laddstolpar i Stockholm

Från och med 1 januari 2021 införs en ny skattereduktion för privatpersoner som installerar grön teknik. Där ingår installation av laddstolpar i Stockholm. Du kan få skattereduktion med 50 procent av kostnaden för arbete och material, max 50 000 kronor per person och år. Vi underlättar för dig genom att dra av skatteavdraget direkt på din faktura.

4 fördelar med elbilar

Utvecklingen av elbilar har gått snabbt, framför allt har räckvidden förbättrats. Elbilar i dag är ett fullgott alternativ till fossildrivna bilar. Här är fyra saker som elbilar är bättre på än bilar med förbränningsmotor:

  1. Först och främst är det såklart bättre för klimatet att köra en elbil. Laddar du med förnybar el blir det ännu bättre!
  2. Elbilar är tystare. Det gör att trafikbullret i städerna minskar, och det blir dessutom en trevligare körupplevelse när det blir lättare att lyssna på musik, e-böcker, podcasts eller dylikt.
  3. De är billiga i drift. El kostar mindre än bensin och diesel och dessutom kräver en elbil mindre underhåll, och servicen bli enklare, tack vare att den har färre rörliga delar.
  4. Det är smidigare för dig som ägare att slippa åka till en mack och tanka. El finns överallt. Du kan ladda din bil i garaget under natten med en av våra laddstolpar i Stockholm.

Kontakta oss så berättar vi mer om att installera laddstolpar i Stockholm så att du kan ladda din elbil!

MPS EL AB


Oxenstiernas Alle 23
174 64 Sundbyberg

08-465 026 36

[javascript protected email address]

559215-8256


Laddstolpar

Elektriker


logo-image

Om Oss

Pålitliga elinstallationer av bland annat laddstolpar i Stockholm. Alltid med kunden i fokus.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

MPS EL AB

Org nr: 559215-8256
Oxenstiernas Alle 23
174 64 Sundbyberg
Tel: 08-465 026 36

Hitta hit